Nem csak ipari mértékben dolgozunk, szolgáltatásinkat igyekszünk elérhetővé tenni a lakosság számára is. A régi festék eltávolításától kezdve a felületkezelésen át, a lezáró lakkozásig mindent megcsinálunk egyetlen helyen.

Gépi földmunkavégzés

Cégünk vállal kisebb és nagyobb méretű földmunka projekteket, mint például tereprendezés,
alap, kábelárok, közműásás, helyszíni betonkeverés, anyagmozgatás nehéz terepen is.

– Biológiai szennyvíztisztító

Cégünk a biológiai szennyvíztisztító rendszerek tervezését és kivitelezését is végzi. A biológiai szennyvíztisztító rendszerek környezetbarát és gazdaságos megoldást jelentenek a szennyvíz kezelésére, mivel a természetes élő organizmusok segítségével tisztítják a szennyvizet.

Az általunk készített biológiai szennyvíztisztító rendszerek széles körű alkalmazhatósággal rendelkeznek, beleértve a lakossági, ipari és mezőgazdasági szennyvíztisztítást. Az általunk tervezett és kivitelezett rendszerek magas hatékonyságot és alacsony karbantartási igényt kínálnak, amelyek hosszú távon gazdaságos megoldást jelentenek.

A biológiai szennyvíztisztító rendszerek tervezése és kivitelezése során a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy a legmagasabb szintű hatékonyságot és minőséget biztosítsuk. Szakértői csapatunk a tervezéstől a kivitelezésig minden szakaszban segíti Önt a projekt megvalósításában.

Homokszórás, homokfúvás
(1000 literes kabin):

A homok lekoptatja a felületről a szennyeződéseket, a régi festéket, rozsdát, így egy úgynevezett fémtiszta felület jön létre, ami kiváló alapot biztosít az új festésnek, lakkozásnak. Ezzel a technológiával nem csak tisztíthatunk, hanem díszíthetünk is.

Horganyzás

A rozsdásodás megakadályozásának érdekében az acélfelületet cinkkel vonjuk be. A megfelelően horganyzott felület időtálló, és a kisebb felületi sérülések, karcolások esetén sem kezd rozsdásodni azt acél, egy kerítés esetében ez akár 20-25 évet is jelenthet.

Hegesztés

A hegesztés különálló szerkezeti elemként készült fém alkatrészek oldhatatlan kötéssel készülő összeerősítésére szolgáló művelet. Kerítések, kapuk, korlátok és egyéb szerkezetek összeállítására és rögzítésére.

Ipari alkatrészek gyártása, megmunkálása

Cégünk ipari alkatrészek tervezésére, gyártására és megmunkálására specializálódott, beleértve az állvány stabilizátorokat, támasztó alkatrészeket és design elemeket is. Az állványok stabilizátorai és támasztó alkatrészei magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a tartósságot és a biztonságot. Kiváló minőségű megmunkálási folyamatokat alkalmazunk, beleértve a CNC megmunkálást, amely biztosítja az alkatrészek pontos és hatékony gyártását.

Emellett design elemeket is készítünk. A design elemek tervezése és gyártása a legújabb technológiákat alkalmazza, hogy a legjobb minőséget és a legszebb megjelenést biztosítsa.

A széleskörű tapasztalatunk és az iparban szerzett tudásunk lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabott megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek, és biztosítsuk a projektek magas minőségét és határidőre történő befejezését. Ha ipari alkatrészekre van szüksége, beleértve az állvány stabilizátorokat, támasztó alkatrészeket és design elemeket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk Önnek a projekt megvalósításában!