Lakossági szolgáltatások

Nem csak ipari mértékben dolgozunk, szolgáltatásinkat igyekszünk elérhetővé tenni a lakosság számára is, legyen szó kerítés, korlát vagy egy bicikli felújításáról. A régi festék eltávolításától kezdve a felületkezelésen át, a lezáró lakkozásig mindent megcsinálunk egyetlen helyen.

 

Festékszórás

A festékszórás során szórópisztollyal visszük fel a festéket a felületre. A technika előnye, hogy az ecsettel felvitt festékkel ellentétben a szórt festék egységes felületet alkot, nincsenek megfolyások vagy kihagyott részek.

 

Homokszórás, homokfúvás:

A homok lekoptatja a felületről a szennyeződéseket, a régi festéket, rozsdát, így egy úgynevezett fémtiszta felület jön létre, ami kiváló alapot biztosít az új festésnek, lakkozásnak. Ezzel a technológiával nem csak tisztíthatunk, hanem díszíthetünk is.

 

Horganyzás

A rozsdásodás megakadályozásának érdekében az acélfelületet cinkkel vonjuk be. A megfelelően horganyzott felület időtálló, és a kisebb felületi sérülések, karcolások esetén sem kezd rozsdásodni azt acél, egy kerítés esetében ez akár 20-25 évet is jelenthet.

 

Hegesztés

A hegesztés különálló szerkezeti elemként készült fém alkatrészek oldhatatlan kötéssel készülő összeerősítésére szolgáló művelet. A legjobb megoldás fémből készült kerítések, kapuk, korlátok összeállítására és rögzítésére.